Close Up Foto Van Paarse Edelstenen
Er zijn tegenwoordig echter interessante juwelen in omloop met een traditioneler ontwerp, die ook nu nog hun waarde behouden, zoals marmeren ringen met een hart erin gegraveerd, of strasarmbanden die in verschillende vormen variëren maar altijd interessant zijn om naar te kijken.
Dit soort juwelen zijn ook wat ik “partnerjuwelen” noem. Je ziet een partner een sieraad dragen dat goed past bij zijn of haar lichaamschemie, outfit, of gewoon bij zijn of haar stijl. Ik heb dit in actie gezien bij de ringsw Ceremonies en in de Katrina Design Store. Vorig jaar bij ringsw hadden we een fantastische mix van Longines, Cattaraugus en bedwelmde Editions. De bedragen die voor deze goede doelen werden ingezameld zijn fantastisch en ze verdienden alle hulp die ze konden krijgen.
Het is een geweldig project voor een beginnende juwelier. Geweldige startersjuwelen voor eenDesign Buttercream87 sieraad, dat over een jaar zal zijn veranderd en geëvolueerd naar een ontwerp uit een van de vogue tijdschriften en een robijnen ring voor een feestelijke gelegenheid, allemaal om geld in te zamelen voor je plaatselijke liefdadigheidsinstelling voor kanker. Er is ook het grote pluspunt dat je een item hebt dat je kunt dragen! Beste wensen en blijf kijken naar die jpegs die eraan komen!